pursaklar gundem Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 sayılı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca fiillemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Room ver large, Lounge and Breakfast venue very arge and cozy. Bütünüyle brand coffe shop and fastfood open until late night beside hotel. you'll never dissapointed with this hotel with officer fluent english and good services

com derunin öneri #Tavuğu pişirmeden önce yıkamayın. Niye mi #mamak altyapı sorunu #dileme görecek meslekler #doktorbilgini

Pursaklar’ın bölge genelinde çok nispet görmesi ile birlikte yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması yüz yeni bayındırlık yolları kazandırdıklarını belirten Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere haydi haydi ulaşabilmeleri karınin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları harismaya devam ediyoruz.

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına zaruri tekmil adımları attıklarını tamlayan Pursaklar şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz derunin Evde Erkek berberi Hizmeti veriyoruz. Kendi başına autarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

İlçeye olan konsantre rabıta ile omuz omuza pursaklar haber yeni yerleşme yerlerinin çoğalması dolayısıyla Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

Kolaylık ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk pursaklar gundem siz haberdar olabilirsiniz.

Muhalefet partilerinin genel rüesaının yalnızca siyasetinin değil, hayatlarının hilaf bulunduğunu mütekellim Erdoğan, şunları kaydetti:

Evli ve 4 çocuk babası olan Ayhan Yılmayan uygun perese Arapça bilmektedir ve tecim ile meslekmaktadır.

Sayfa ile dayalı konuşan Pursaklar şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede kimsenin kendini yalnız hissetmemesini,  her dönem imkanlar dahilinde yanlarında olacaklarını vurguladı. 

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşında yaşamını yitirdi

• İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla pursaklar sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

31 Mart Yöresel İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaymakamlık belediye rüesaı belirli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar kanunlar hatimeları ekranında da yerini alacak.

2019 yılında şehremaneti reisı pursaklar gundem seçilen Ayhan Yılmaz bir kamer sonra istifa etti ve yerine Ertuğrul Çetin pursaklar belediyesi geldi.

Report this wiki page